Perfect Valentin's Day Gifts

Perfect Valentin's Day Gifts

I’m not obsessed with Valentin’s Day, but I believe in love and showing some extra tenderness will do no harm to anyone. I tend to integrate care and kindness into my life each day of the week, however sometimes I fail… so let’s dedicate this day to love and kindness!
Surprising your other half (or friend) could be challenging sometime,  follow my  gift guide for a stress free Valentine’s Day!

Nem vagyok megszállott Valentin napozó, azonban egy kis plusz figyelmesség a számomra legfontosabb ember(ek) felé sosem árt.  Az odafigyelés és a másokkal való törődés számomra fontos, igyekszem ezt a hétköznapjaim szerves részévé tenni. Előfordul azonban, hogy ez nem mindig sikerül, így miért is ne szólhatna ez a nap célzottan a szerelemről és törődésről?

Ezen a napon szeretnéd a szívedhez legközelebb álló embert meglepni valamivel, de ez sokszor bizony fejtörést okoz, ezért össze gyűjtöttem pár ötletet Valentin Napra!

FOR HER

Processed with VSCO with a6 preset

Les Fleurs Budapest – Valentin Maci
A legkedvesebb virág macik friss virágból készülnek és egyedi felirattal is rendelhetőek. Szerintem irtó cuki, én már kaptam ilyen macit és nagyon örültem neki!

coccinelle-arlettis-love

Coccinelle Arlettis Bag – San Valentino edition
Ezzel a táskával tuti befutó leszel, igazán csajos, pink és csodaszép 😀

FOR HIM

A férfiak általában kevésbé rajonganak a Valentin napért, ezért jobb ha nem erőltetsz rájuk semmit. Ne akard elráncigálni A szabadság ötven árnyalatára (kivéve, ha ezt kifejezetten kérte…) helyette válassz egy igazi pasis akció filmet és hívd el arra! Ő fogja a legszerencsésebbnek érezni magát a földön, és hidd el bőkezűen meghálálja majd ezt a húzásodat 🙂

COUPLE EXPERIENCE

Kimozdulnátok otthonról? Töltsétek a hétvégét vidéken egy romantikus borkóstolással egybekötve. A Botrytis Hotel egy exkluzív boutique hotel a Tokaji Borvidék egyik legizgalmasabb gyöngyszemén, Mádon. Igazán romantikus helyszín Valentin napi andalgáshoz.

botrytis-3
hotel-botrytis-mad

botrytis-2

Inkább otthon kuckóznál a szerelmeddel? Készíts magatoknak egy forró fürdőt és teszteljétek le a Lush Valentin napi kollekcióját!

 

bath-roses

DIY

Nem kell mindig hatalmas költségekbe verni magad, sokszor a kézzel készített apróságoknak örülünk a legjobban!

Processed with VSCO with a6 preset

Ez a szívecske fal elkészítése igazán egyszerű. Piros papírlapból szíveket vágtam ki, amiket blu-tech-el ragsztottam fel a falra.

matchbox-love-2

Egy másik jópofa ötlet ez az átalakított gyufásdoboz, ami a szívedet rejti! Nem kell más hozzá, mint egy gyufás doboz, színes papírok, filctoll és ragasztó.

FOR YOUR GALENTINE

Épp szólóban? Ezzel lepd meg a legjobb barátnődet és tuti meghív A szabadság ötven árnyalatára 🙂

celeste_headpiece

Modern hajráfeVe by Eva Remenyi Céleste Headpiece

drops-of-youth-youth-bouncy-eye-mask

The Body Shop – Drops of Youth fiatalságmegörző szemkörnyékápló maszk

Remélem az ötleteim hozzá segítenek egy stressz mentes és szeretettel teli Valentin naphoz!

May your Valentine’s Day be filled with love!

xo,
Sam

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.