Helló

Minden egyes napfelkeltével valami újra ébredünk.

Örülök neki, hogy ellátogattál hozzám. Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy megosszam veled a gondolataimat és a tapasztalataimat, hogy mi hajt előre nap, mint nap és miért gondolom azt, hogy a világ egy csodás hely.

Sok mindent megtapasztaltam már az életben ennek ellenére közel nem gondolom, hogy már mindent tudok is! Emberekkel dolgozom, csapatot irányítok, kampányokat, üzleti terveket készítek és szervezek. Nagyon sokat tanultam az elmúlt pár évben, amióta én magam irányítom az életem és felelek a velem együtt dolgozókért. Újra felfedeztem a tanulás örömét is, mert felismertem, hogy a sikerhez bizony a folyamatos önképzés is hozzá tartozik. Olyan dolgokat tanulok, amit semmilyen iskolában nem tanítanak, de a sikerességhez elengedhetetlen. Rá kellet jönnöm, hogy a kiegyensúlyozott élet nem “csupán” abból áll, hogy sportolok és egészségesen étkezem. Mindennek klappolni kell, mert csak így érhetem el a kitűzött céljaimat. Most már ismerem a tudatosság szó valódi jelentését és az életem elengedhetetlen, szerves részének tartom.

Kicsit kevésbé komolyra fordítva a szót, szeretném megosztani Veled, azokat a tapasztalásokat, gondolatokat amik inspirálnak és előre visznek nap, mint nap. Olvashatsz bejegyzéseket gyors és egészséges vegán receptekkel, utazási tippeket de néha előfordul az is, hogy a tudatossággal kapcsolatosan gondolataimat és személyes tapasztalásaimat osztom meg veled.

Ahhoz, hogy valóban megértsük, hogy kik akarunk lenni, és hogy elindulhassunk az úton, ami a legjobb önmagunk felé vezet, először el kell engednünk azt a személyt, aki egykor voltunk, és akiről azt hittük, hogy lennünk kell.

Vedd észre a körülötted lévő világot, éld meg a pillanatot, és élvezd az élet apró örömeit.

#thelittlethingsinlife

xo, Orsi