Helló

Örülök neki, hogy ellátogattál hozzám. Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy megosszam veled a gondolataimat és a tapasztalataimat, hogy mi hajt előre nap, mint nap és miért gondolom azt, hogy a világ egy csodás hely.

Sok mindent megtapasztaltam már az életben ennek ellenére közel nem gondolom, hogy már mindent tudok is! Emberekkel dolgozom, csapatot irányítok, kampányokat, üzleti terveket készítek és szervezek. Nagyon sokat tanultam az elmúlt pár évben, amióta én magam irányítom az életem és felelek a velem együtt dolgozókért. Újra felfedeztem a tanulás örömét is, mert felismertem, hogy a sikerhez bizony a folyamatos önképzés is hozzá tartozik. Olyan dolgokat tanulok, amit semmilyen iskolában nem tanítanak, de a sikerességhez elengedhetetlen. Rá kellet jönnöm, hogy a kiegyensúlyozott élet nem “csupán” abból áll, hogy sportolok és egészségesen étkezem. Mindennek klappolni kell, mert csak így érhetem el a kitűzött céljaimat. Most már ismerem a tudatosság szó valódi jelentését és az életem elengedhetetlen, szerves részének tartom.

Kicsit kevésbé komolyra fordítva a szót, szeretném megosztani Veled, azokat a tapasztalásokat, gondolatokat sok-sok képben amik inspirálnak és előre visznek nap, mint nap. Olvashatsz bejegyzéseket gyors és egészséges receptekkel, szépségápolási és utazási tippeket de elkalauzollak a divat világában és személyes tapasztalásaimat is megosztom veled.

Vedd észre a körülötted lévő világot, éld meg a pillanatot és élvezd az élet apró örömeit!

#thelittlethingsinlife

xo, Orsi